Kontakt

Mardin.se Service

Rullagergatan 9

SE-415 26 Göteborg

Telefon: 0700-06 93 30 Alt: 0762-42 40 53

E-post: info@mardin.se

§

Vi ser alltid till att kunden blir tillfredsställd och erbjuder därför en nöjd-kund-garanti.

För både kund och vår säkerhet är vi ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa.

Mardin.se Service tar sitt ansvar.

Bolaget är Moms och F-skatt registrerat.

Webbansvarig

Gazali Sörensen

Daniel Berndtsson

Mardin.se Service

Kort om oss

Vi är ett företag som tänker på dig.

 

På Mardin.se Service genomför vi arbetsförberedande aktiviteter, flyttjänster, sömnad, städning och lokalvård. Vi utför våra tjänster till privatpersoner och företag. Våra kunder finns inom Göteborgsområdet. Våra tjänster kan man både beställa i abonnemangsform samt vid tillfälligt behov.

 

Vårt mål är att leverera prisvärda och yrkesmässiga tjänster för våra kunder. Vi har alltid ett personligt och gott bemötande. Det ska vara trevligt med besök av eller hos oss. Vi vill ge kunden en trivsam miljö och tid över till allt annat. Vi vill inte bara underlätta för kunden utan även få kunden nöjd. Kundens trygghet och nöjdhet är centralt för oss.

 

Vi har implementerade policys och rutiner för att säkerställa kvalitén på våra tjänster samt underlätta förtroendearbetet mellan kund och personal. Löpande internutbildningar underlättar för våra anställda att ge kunden den bästa servicen. Vidare så ger vi möte med samma person varje gång. Vi stämmer av med dig som kund om personen ej är tillgänglig innan vikarie bokas.

 

Vi använder oss inte av någon bindningstid eller några dolda kostnader. Det pris vi ger är det som gäller. Vi är momsregistrerade och har F-skatt.

 

Om oss

Mardin.se Service

Vi är stolta över mångfalden i vår organisation.

 

Namnet Mardin följer av det romerska namnet Merida ”Fort” och från dess katolska namn på 1000-talet Marden ”Gränskulle”.

Mardin är staden som kopplar samman mellanöstern. Genom dess rika historia har regionen blivit präglad av många kulturer. Idag lever och representerar invånarna flera olika kulturer.

Precis som regionen Mardin är vi på Mardin.se Service väldigt stolta över mångfalden inom vår organisation. Mångfald betyder ett större utbyte och förmedling av kunskaper

 

 

Vi tänker på dig.