Flytt

Kontakt

Mardin.se Service

Rullagergatan 9

SE-415 26 Göteborg

Telefon: 0700-06 93 30 Alt: 0762-42 40 53

E-post: info@mardin.se

§

Vi ser alltid till att kunden blir tillfredsställd och erbjuder därför en nöjd-kund-garanti.

För både kund och vår säkerhet är vi ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa.

Mardin.se Service tar sitt ansvar.

Bolaget är Moms och F-skatt registrerat.

Flytt

Nedan finner ni en kort beskrivning om några av våra tjänster...

Flytthjälp

Att flytta in i sin drömbostad är ett stort steg. Vid flytt ska mycket av den gamla bostaden in i den nya. Vi erbjuder dig den hjälp som du kan behöva i flytten. Vi har dig i centrum och det är mycket viktigt för oss att du som kund är nöjd med vårt arbete.

 

 

 

 

 

 

 

Flyttservice

 

Vår flyttservice erbjuder dig även hjälp med ärendena runt om flytten. Vid flytt är det ofta att mycket kommer på posten när man packat upp i sin nya bostad. Vi bryr oss om dig och våra medarbetare hjälper dig kontrollerar dina avtalsuppsägningstider, ordnar adressändring och tillkommande blanketter. Ger dig förslag på tjänster till ditt nya hem efter dess storlek, läge och inventarier.

Flyttstädning

 

Erbjudandet gäller för städning i bostadslägenhet, villa samt radhus. Ni kommer lämna ett rent och fräscht boende och utan krångel. Vi står för städmaterial och vår personal har enhetliga arbetskläder med företagets logga. Pris är beroende av bostadens storlek.

 

På Mardin.se Service - Flytt erbjuder vi företag såsom privatpersoner det stödet som behövs vid en flytt. Vi ordnar allt från städningen till adressändringen. Behöver ni köpa flyttlådor, skumplast, papper att lasta med så kan ni köpa det av oss.

Vi tänker på dig.