Städtjänster

Kontakt

Mardin.se Service

Rullagergatan 9

SE-415 26 Göteborg

Telefon: 0700-06 93 30 Alt: 0762-42 40 53

E-post: info@mardin.se

§

Vi ser alltid till att kunden blir tillfredsställd och erbjuder därför en nöjd-kund-garanti.

För både kund och vår säkerhet är vi ansvarsförsäkrade hos Trygg-Hansa.

Mardin.se Service tar sitt ansvar.

Bolaget är Moms och F-skatt registrerat.

Om våra Städtjänster

Nedan finner ni en kort beskrivning om några av våra tjänster...

Städ...

 

På Mardin.se Service genomför vi städning och lokalvård för att säkerställa miljön runt dig. Vi utför vår tjänst till både privatpersoner och till företag. Våra kunder finns inom Göteborgsområdet. Våra tjänster kan man både beställa i abonnemangsform samt vid tillfälligt behov.

 

Vårt mål är att leverera prisvärda och yrkesmässiga städtjänster för våra kunder. Vi har alltid ett personligt och gott bemötande. Det ska vara trevligt att få besök av oss. Vi vill ge kunden en trivsam miljö och tid över till allt annat. Vi vill inte bara göra det rent utan även få kunden nöjd. Kundens trygghet och nöjdhet är centralt för oss.

 

Vi har implementerade policys och rutiner för att säkerställa kvalitén på våra tjänster samt underlätta förtroendearbetet mellan kund och personal. Löpande internutbildningar underlättar för våra anställda att ge kunden den bästa servicen. Vidare så ger vi dig samma person varje gång. Vi stämmer av med dig som kund om personen ej är tillgänglig innan vikarie skickas.

 

Vi använder oss inte av någon bindningstid eller några dolda kostnader. Det pris vi ger är det som gäller. Vi är momsregistrerade och har F-skatt.

Privat...

 

Till privatpersoner inriktar vi oss främst inom hemstäd, storstäd och flyttstäd. Men vi anpassar oss efter vad kunden har för behov. Vi arbetar så att kunden skall få det hem som den önskar. Med experthjälp inom städ ges du mer tid över för dig själv. Man skall kunna komma hem och få en känsla av renlighet. Ett rent hem är ett trivsamt hem.

 

Det är idag inget konstigt att vilja göra det bästa för ens hem. Precis som man anlitar fackmän till att utför reparation av huset kan man anlita experter på städ. Ett hem behöver vårdas än mer på insidan än utsidan. Våra städare får löpande utbildning för att kunna utföra uppdragen på bästa sätt. Vårt arbete styrs av kundens önskan och vi arbetar hårt för att leverera det ytterst bästa för kunden.

Varför Mardin.se Service?

 

Tillförlitliga – Vi använder oss av beprövade metoder i arbetet för att alltid ge det bästa resultat.

Rekommenderade – Kunders känsla av väl utfört arbete och trivsel skapar nöjda kunder.

Yrkesmannamässigt – Personal utbildas löpande så de utför allt arbete på ett professionellt sätt.

Glad och entusiastiska – Vi trivs och är väldigt stolta över att förenkla vardagen för våra kunder.

Godkända för moms och F-skatt – Vi gör rätt för oss inte bara mot kund utan även mot samhället.

Som en hårt arbetande människa med dubbla jobb i omgångar har mitt hem blivit en fristad. Det är en frihet att komma hem till ett rent och fräscht hem. Med lite hjälp kan man få tid över till sig själv och sina kära. Jag vill erbjuda dig denna frihet att komma hem och få känna lugnet. Är du en person som mig så kommer du att uppskatta vårt stöd i din vardag. Våga ge dig själv tiden att finna lugnet.

 

Med vårt stöd till ett rent hem ger du dig själv fler möjligheter en vad du anar.

Vi tänker på dig.